Eudaimonia flytter alle behandlinger

Kære alle.

De sidste par år, har for os alle været præget af Covid-19. Der har været flere nedlukninger, og vores omstillings parathed har været særlig udfordret.

 

Eudaimonia flyttede sidste år fra Hellebæk Klædefabrik til Yoga Skolen i Helsingør, og der er heldigvis fortsat flere hold, der er igang. Det er netop nu, du kan tilmelde dig den nye sæson gennem Helsingør Aftenskole DOF.

 

Alle hold er stadig på Yoga Skolen, men fra i morgen mandag den 21. marts, er alle massagebehandlinger og enetimer flyttet til mit behandlerlokale på Nordre Strandvej 72.

 

Det er jeg glad for, og jeg glæder mig til at se dig og byde dig velkommen i nye omgivelser.

Kærlig hilsen

Hanne.

Ny sæson på Yoga Skolen

Det er nu tid til at tilmelde dig den nye sæson 2021.

Som du ved flytter Eudaimonia til Yoga Skolen til januar, og du skal tilmelde dig dit hold gennem Helsingør Aftenskole.

Der er åbent for tilmeldinger nu, og vi er i Lille Sal, som kun har plads til 6 deltagere.

Du kan tilmelde dig på helsingor-aftenskole.dk

Kærlig hilsen

Hanne.

Tid til forandring

Kære alle.

Efter 12 dejlige år på Hellebæk Klædefabrik, er tiden inde til forandring. Derfor er det med stor glæde, at jeg nu kan meddele, at jeg fra årskiftet indgår samarbejde med Yoga Skolen, som drives af Søren Rasmussen – vores dygtige yoga guru her i Helsingør. Dette betyder også, at jeg flytter lokale så Eudaimonia og Yogaskolen fremover er at finde under samme tag på Fabriksvej 10, i skønne lyse lokaler med store vinduer og udsigt til skoven. Når næste sæson går i gang i starten af januar 2021, vil alt undervisning samt mine massage behandlinger foregå der.

Din træning, dine behandlinger og alle holdene i indeværende sæson vil forblive uændret, og vil fremdeles være på Klædefabrikken frem til og med uge 51.

Søren og jeg er sikre på, vi med Yogaskolen og Eudaimonia kan skabe og udvikle et spændende og energifyldt sted med både Yoga og Pilates. Af samme gund vil der være rig mulighed for at skifte mellem de forskellige hold. Når man er tilmeldt et hold, kan man frit benytte alle holdene, så længe der er plads – uden en merpris. I praksis vil du kunne komme til træning hver dag skiftende mellem yoga og pilates. Det betyder også at pilates undervisningen fremover vil blive udvidet til 1 1/2 time, så både yoga og pilates undervisningen vil være af samme varighed.

Din tilmelding til holdene vil fremover skulle foregå via Helsingør Aftenskole, som både Søren og jeg gennem årene har haft et meget fint samarbejde med. Når tiden nærmer sig vil jeg udsende en mail om hvordan tilmeldning via Aftenskolen kommer til at foregå, ligesom jeg naturligvis  ville kunne hjælpe dig med det.

Mine massage behandlinger vil fortsætter i et dejligt lokale samme sted, ligesom man også har mulighed for at booke enetimer. Tilmeldingen til disse vil foregå som hidtil – dvs. direkte til mig

Både Søren og jeg glæder os rigtigt meget til dette samarbejde og føre Eudaimonia og Yogaskolen videre under samme tag, og hvor vi sammen kan skabe endnu flere muligheder for dig og din træning.

Vi holder åbent hus søndag den 15. November, hvor du er meget velkommen til at komme og se de skønne lokaler, og hvor du ved samme lejlighed kan prøve både Yoga og Pilates.

Kærlig hilsen

Hanne.

Efterårs/vinter sæson hos Eudaimonia

Da corona på mange måder har haft indflydelse på aktiviteterne hos Eudaimonia, betyder det der vil være ændringer for den kommende sæson.

Sæsonen starter senere i år, da vi er mange, som gerne vil se, hvordan smittetryk og corona ser ud efter vi alle har holdt sommerferie.

Derfor starter holdene og behandlingerne først op den 31 august, og efterårsferien flytter til uge 44.

Sæsonen vil strække sig over 15 uger – uge 36 til 51, og holdene vil være på max 10 personer, da vi stadig skal holde afstand.

Undervisningen er uden udstyr – dvs ingen bolde, elastikker , håndvægte og ruller, så det er egen kropsvægt som modstand og udfordring.

Jeg vil opfordre dig til at medbringe dit eget underlag eller et kropsstort håndklæde. Du kan bruge mine underlag, som er skiftet ud til yoga underlag. Dvs de er længere men tyndere end dem , du kender fra tidligere. Der vil være desinficerende vådservietter, som du bedes tørre underlaget af med efter træning.
Medbring også gerne dit eget tæppe og din egen pude til afspænding.

På denne måde minimere vi mulighed for smitte, og vi kan bedre passe på hinanden.

Jeg glæder mig til at se jer alle igen og ønsker alle en dejlig sommerferie.

Kærlig hilsen
Hanne.

Eudaimonia holder lukket pga coronavirus.

Jeg er ked af, at måtte holde 2 ugers pause fra alle Pilates hold og massage behandlinger. En svær men nødvendig beslutning, da vi skal passe på hinanden i denne for alle svære tid.

Eudaimonia holder lukket fra den 14 til den 29 marts, og jeg vil opfordre jer alle til masser af hjemmeøvelser.

Jeg glæder mig til at se jer alle igen, og håber vi vil kunne indhente de timer I mister i løbet af året.

Kærlig hilsen

Hanne.