NB! Drej din skræm for bedst visning af holdoversigten.

Yoga Skolen Lille Sal 2021

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
08.30 – 10.00

PILATES 1+2
 

 

 

 

08.45 – 10.15

Herrer 60+

08.30 – 10.00

PILATES 1+2  
 

 

16.45 – 18.15

PILATES 1+2
 
18.30 – 20.00

PILATES 1+2
18.00 – 19.30

PILATES 1+2

Pilates 1+2

Der er fokus på traditionelle Pilates øvelser på måtte, og grundprincipperne i Pilates trænes grundigt. Der bruges små bolde til ekstra træning af kerne og balance. Øvelserne gennemføres i et flow med indbyggede stræk øvelser. Da holdet er for både nye og øvede, vil øvelserne være opdelt i sværhedsgrader. Instruktøren anbefaler den relevante sværhedsgrad og hver enkelt tager selv hensyn til og oplyser instruktøren om eventuelle skader, kroniske sygdomme eller graviditet.

Alle kan deltage efter en introduktion, hvor de grundlæggende principper gennemgås grundigt.

 

Pulsing Pilates Barre

Der er på dette hold fokus på at få pulsen op, samtidigt med at der stadig arbejdes med de traditionelle pilates principper mht vejrtrækning, kontrol, balance, samt fokus på opbyning af styrken i kernemuskulaturen. Et hold med høj fedtforbrænding og hvor du er garanteret sved på panden! De fleste øvelser er stående og musklerne bliver udfordret med syretræning. Resultatet er en stærk krop med tonede, smidige og slanke muskler.

Hanne er certificeret Pulsing Pilates Barre instruktør.

Herrer 60+

Dette er en ekstra skånsom træning med fokus på de dele af vores krop  som med alderen har brug for ekstra opmærksomhed. Balanceevnen styrkes  og du sikre dig at du kan fortsætte med at være aktiv og nyde alle de  ting du plejer at gøre. (Josef Pilates dyrkede Pilates hele sit liv og  blev 86. )

Alle hold tilmelder sig gennem Helsingør Aftenskole DOF, og undervisningen er på Yoga Skolen beliggende Fabriksvej 10, 3000 Helsingør.

Ønsker du enetimer, booker du gennem Eudaimonia på telefon 2425 4746, og undervisningen er på Nordre Strandvej 72 B.

 

Vigtigt information

Du er garanteret en fokuseret træning på små eksklusive hold.

Træningen foregår i dejlige lyse lokaler og varer 90 min, inkl 10-15 min. afspænding.

NB! Har du rygskader, andre alvorlige skader, eller er du gravid, så anbefaler vi, at du rådføre dig med din læge, samt orientere instruktøren inden du påbegynder træningen.

Hvis du har en skade vil vi anbefale, at du starter med en enetime for ekstra rådgivning og fokus. I forbindelse med holdtræning kan instruktøren ikke have sin fulde opmærksomhed og hensyn rettet mod én person.

Eudaimonia påtager sig ikke ansvar i forbindelse med skader som du påfører dig selv eller andre før, efter eller under træningen. Check din egen fritidsulykkes forsikring.